Despre...

emigrare.info se vrea un punct de plecare, un site cu informaţii pentru cei interesaţi de emigrare (şi vorbitori de limbă română...). Nu este afiliat nici unei agenţii/firme de emigrare, nu este un site comercial (nu ne plac reclamele); nu oferă "reţete" pentru emigrare, opiniile şi informaţiile care apar în Forum aparţin strict celor care le postează şi trebuie luate ca atare.

Inima lui va fi (sperăm) FORUM-ul, prin care cei aflaţi în România şi interesaţi serios de emigrare să poată intra în legătură cu cei care au făcut deja acest pas.
Pe lîngă forum, pagina de start emigrare.info propune un fel de portal cu unele din cele mai interesante link-uri pentru "candidatul" la emigrare, începînd cu legături către cele mai autorizate locuri de informare: site-urile oficiale ale ministerelor/agenţiilor dedicate din ţările de destinaţie. Nu vom obosi să repetăm: citiţi cu atenţie ce scrie în "saiturile" oficiale!

În partea de FAQ va fi postată o listă cu cele mai des apărute (interesante) intrebări şi răspunsuri din Forum, pentru ca noul venit să-şi facă o idee despre ce s-a mai discutat înainte de a fi tentat să posteze..."Vreau să emigrez. Cum să fac?" :)

Pentru orice sugestii de îmbunătăţire/nelămuriri/critici, puneţi mîna pe tastaturi şi trimiteţi..."aplicaţia"...la
info@emigrare.info
Home | Despre | FAQ | Forum
Get Firefox!