emigrare.info
http://www.emigrare.info/forums/

Regulile comunitatii emigrare.info
http://www.emigrare.info/forums/viewtopic.php?f=1&t=201
Pagina 1 din 1

Autor:  Gandalf [ 11 Feb 2004, 10:15 ]
Subiectul mesajului:  Regulile comunitatii emigrare.info

Înainte de a posta un nou mesaj în forum-uri, aminteşte-ţi te rog de cîteva reguli:

RESPECTĂ-I PE CEILALŢI
Verifică dacă nu cumva întrebarea ta a fost a mai fost pusă de altcineva înainte, si a primit si răspuns... E neplăcut să citeşti aceleaşi întrebari puse iar şi iar în diverse moduri. Citeşte atent prin forum-uri, FAQ, sau foloseşte funcţia de "Căutare".

Nu posta acelaşi mesaj în mai multe forum-uri sau de mai multe ori în acelaşi forum. Asigură-te că mesajul tău este în forum-ul potrivit.

Presupune că tu moderezi acest forum. Înainte de a apăsa butonul "Trimite", gîndeşte-te dacă ai accepta acel mesaj pe forum-ul sau site-ul tău.

Nu sînt permise atacurile la persoană. Poţi contrazice opiniile altui membru, dar civilizat şi fără a-l insulta sau ataca.

Sînt locuri unde limbajul explicit, cuvintele vulgare sau injuriile sînt permise, dar emigrare.info nu este unul dintre ele. Astfel de post-uri vor fi şterse fără avertizare.

Cînd un nou membru postează, nu îl trata cu superioritate ci fă-l sa se simtă bine venit în comunitate. Ajută-i pe cei noi să găsească informaţia dorită şi să participe la rîndul lor cu informaţii folositoare tuturor.
Mulţi dintre cei "bătrîni" sînt o sursă importantă de informaţii pe care o pot împărtăşi, dar şi timpul lor este limitat...

PUBLICITATE
Acest site/forum este unul necomercial. Din acest motiv nu sînt permise mesajele publicitare sau comerciale.
Acestea vor fi considerate SPAM şi ar putea duce la încetarea calităţii de membru al forumului dacă sînt postate în mod repetat.

CONFLICTE
Dacă ai fost penalizat sau acuzat de comportare incorectă, răspunde calm. Obiectivul moderatorilor nu e să facă poliţie sau cenzură. Trimite-ne un mail în care să explici punctul tău de vedere, şi spune de ce crezi că ai fost nedreptăţit. Toţi facem greşeli, dar toleranţa e cheia rezolvării lor.


În cazul în care membrii încalcă aceste reguli de conduită ale forum-ului, moderatorii pot modifica/şterge mesajele ofensatoare şi pot propune retragerea calităţii de membru pentru cei vinovaţi.


Pagina 1 din 1 Ora este UTC+02:00 UTC+2
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/