Pai dc va fi sa ajung in nz, imi imaginez, nu din prima

, ca merg la slujba zambind dupa ce am baut cafeaua binecuvantata in tihna, la slujba imi fac treaba fara sa aud in jurul meu vaicareli, sicane, critici idioate sau declaratii despre cat de multe si interesante sunt lucrurile pe care le fac unii (de fapt freaca menta), merg la cina in oras sau invit prieteni la cina ptr ca imi place sa gatesc, fara sa ma gandesc "vai, cu banii astia imi plateam ... gazul de ex care mi-a venit 300E ptr o luna de iarna

", poate ma plimp pe plaja cu cateii, imi ramane timp si ptr mine, ptr weekend planuiesc o excursie, vara plaja, iarna ski...
...dc merg la banca, cumparaturi etc nu imi ies din pepeni ptr ca ma inghesuie unu din spate de trebuie sa imi aranjez poseta pe umar incat sa-l lovesc, apoi sa imi cer scuze ca altfel nu stie idiotul sa pastreze distanta, sau sa fiu atenta ca dc las distanta prea mare intre mine si cel din fata se gaseste cineva sa se infiga apoi sa spuna "pai de unde sa stiu ca stai la coada..." nici sa-mi spuna una la bancomat "ce draga, ti-e frica ca iti iau banii" atunci cand i-am sugerat sa pastreze distanta....
...sa merg in service si sa le sugerez eu ce au de facut

, sa fiu atenta sa nu ma taxeze aiurea crezand ca nu am habar, sa platesc o mie de taxe in o suta de locuri cand am ceva de rezolvat, aaa... si sa primesti guma rest ptr ca nu au maruntis la magazin si cand m-am decis peste 2 min sa cumpar inghetata ptr guma primita a spus d-na ca nu se poate...apoi am convins-o
...sau sa trag concluzia ca dc nu esti smecher si nesimtit ai ratat ....
... ca daca incerci sa atragi atentia, sa indrepti ceva esti privit de parca ai picat din luna..
...ca dc faci un bine primesti un spitz in ....de nu te vezi si te gandesti lasa ma ca e un pas inainte..si nu te lasi... dar te saturi si ti-e greata si vrei sa emigrezi.
Cam asta ma intereseaza, sa evit astfel de lucruri......oricum lista poate continua

si vreau sa stiu dc acolo viata e intr-adevar altfel.
Toata stima.