Eu am facut CDR-ul cu IEAUST pe modelul
OverseasQualificationsAssessmentKit.
Daca dupa asta va luati si voi atunci astept intrebari.
Ca sa-i raspund lui Bogdan, UITA de tehnologist, parerea mea este ca trebuie sa aplici pentru ceea ce esti - Inginer... In toata perioada asta de 5 ani de experienta nu ai avut nici macar o activitate care sa presupuna planificare sau concept, chiar si de munca de teren. Inginerii nu cred ca sunt numai cu creionul deci poate totusi poti sa scoti ceva din acesti 5 ani.
Exemplu:
Knowledge base
PE1.1a Sound knowledge of math....(in romaneste)
Am facut calculele matematice aprofundate folosind toate variabilele si tolerantele componentelor folosite in proiect. Modelul matematic creat a fost la inceput in plan static apoi introducand si factorii temperatura, imbatranire am format modelul matematic in plan complex.
ecuatii matematice care sa demonstreze ce am spus mai sus
Ecuatiile matematice au fost apoi implementate intr-un software specializat si am reusit sa obtin grafice care sa demonstreze si sa sustina ecuatiile.... etc.
Tot ghidul mi s-a parut si mi se pare ambiguu, deci nu incercati sa fiti prea precisi.... fiti putin artisti pe langa ingineri. O sa mai revin si cu alte exemple si mai dau si un copy paste de la mine.