|
Cea mai importanta piesa la dosarul TRA este formularul lor de aplicare. Acolo in formular gasesti un pasaj in care trebuie sa-ti descrii meseria cu lux de amanunte. Nu te limita numai la pagina aceea, scrie cat poti tu de mult (ataseaza pagini in plus).
Practic, incearca sa descrii ce faci la lucru, unei persoane care nu cunoaste, dar care vrei sa inteleaga ce faci tu.
Informatii legate de programul de lucru, cand incepi, cand termini, daca munca implica teren sau relatii cu clientii, ce operatii faci, ce taskuri apar mai frecvent, sunt esentiale. Sotul meu a descris cu lux de amanunte 2 tipuri de lucrari pe care le facea mai des, pentru exemplificare.
Zice acolo sa scrii si despre uneltele si instrumentele folosite, da detalii, chiar daca vorbesti de surubelnite, cuttere, spatule si alte chestii de bun simt (enumera cat mai multe).
La materiale la fel, ce compozitii au, la ce temperaturi se folosesc, cum se combina, ce trebuie sa rezulte, etc.
Foarte multe detalii TEHNICE, evident specifice meseriei. Stiu sigur ca nu e suficient sa scrii o pagina, ci cateva. Aceasta descriere este cheia succesului unui dosar TRA. Asa ca nu o trata superficial.
Cum noi am depus dosarul acum vreun an jumate, nu mai stiu sigur daca astea sunt toate actele, poate iti va raspunde cineva care a trimis mai recent.
Iar detalii legate de plata, gasesti chiar mai jos, la sectiunea Australia, s-a discutat pe marginea lor acum cateva zile.
Bafta,
Iulia
|