Citat:
Diana, e prima data cand rad cu adevarata pofta de CO-ul meu! Mersii!
Incearca si tu sa dai un PLE din aplicatia online, si cere - sec, fara multe texte - un update la statusul aplicatiei tale...si vezi ce iti raspund, si mai ales cum. Mi-e cand mi-au raspuns la primul PLE, in subiectul mailului era trecut un nume, care s-a dovedit a fi chiar CO-ul...cateodata un mic stimul ii poate pune in miscare...
Bafta!
Ma bucur ca am reusit sa te inveselesc in legatura cu CO ul tau
Am trimis un PLE ( de pe site ul lor) sa vedem ce raspuns primesc.... sper ca dupa ce ajung medicalele la ei sa se "miste" cat de cat si aplicatia mea intr-un fel sau altul
Sper sa nu ma treaca pe "lista neagra" a aplicantilor ( care ii streseaza cu PLE uri

)
Le-am trimis 2 pana acum in care ii intrebam diverse. Unu in care ii intrebam de ce aplicatia mea nu are CO avand in vedere ca proceseaza aplicatii depuse dupa data la care am depus eu, mail care a ramas fara raspuns, btw

, si inca unu' in care ii intrebam daca sa iau atitudine si sa ma duc la medicale cu de la mine putere... mail la care mi-au cam raspuns in 2 peri, adica "da, incurajam aplicantii sa le faca dar asta nu inseamna ca le asigura o urgentare a procesarii ..."
Bottom line is, asteptarea asta ma "stoarce" de puteri, vad cum altii care au aplicat dupa mine ( si aici ma refer strict la aplicatii de tip 176 SS) au deja viza pe cand in aplicatia mea nu s-a schimbat nimic de cand am "submituit-o"
Si nu ca as fi eu mai "cu motz" dar ei sunt cei care zic ca "
Priority 3 applications are currently being allocated within two weeks of DIAC receiving confirmation of a valid nomination from the relevant State/ Territory Government. Applicants in priority group 3 are therefore encouraged, where possible, to provide decision ready applications to enable efficient processing and finalisation of their applications."
..Deci la mine au trecut "more than 2 bloody weeks"
Anyway, @Horia, sper sa nu te mai tina in stress Co ul ala si sa iti dea odata pentru totdeauna grantul dupa care astepti de atata vreme