Citat:
@Gabriel: incearca sa ne judeci mai putin. Intr-adevar este foarte stresant sa iti vezi visele spulberate datorita modului cum sunt tratate anumite probleme. Cazul meu si al lui Florin sunt elocvente in privinta subiectivitatii examinatorilor romani. Daca(,) corectarea probelor s-ar fi facut in mod corect nu am fi primit puncte in plus in urma depunerii contestatiei. In plus, cu riscul de a repeta cuvintele lui Florin: de la o institutie de prestigiu te astepti la mai multa seriozitate in ce priveste documentele intocmite, mai ales ca noi i-am platit pentru asta. Tu cum te-ai simti sa primesti o scrisoare cu antetul unei institutii si cu semnatura altei institutii? Nu ti-ar trezi nici o suspiciune? Nu crezi ca sunt justificate frustrarile noastre?
Uneori e mult zgomot pentru nimic, si instinctiv se incearca evitarea adevaratelor cauze, pusul degetului pe rana. Dar daca nu este cazul, e foarte bine.
Scrisori cu antetul lor si semnatura din alta parte... Daca chiar mi-ar starni dubii (nu as avea motive sa-i suspectez de smecherii - la urma urmei, tot oameni sunt si-n spatele acelor scrisori, adica supusi greselii si tuturor elementelor personale sau nu de peste zi), i-as intreba, dar daca asta e standardul lor de ce sa ma deranjeze? La urma urmei, se vede de unde a venit scrisoarea si deci tu nu ai ce face mare lucru.
Chill out!
Concentreaza-ti energia in directia cu adevarat folositoare.