azi dimineata am auzit la radio una tare de tot:
inuitii (adica indienii nativi canadieni din nord, eschimosii mai pe sleau), sunt speriati ca si soarele cica a rasarit mai repede anul asta. cica acu cativa ani soarele aparea prin aprilie, si acum incepe sa mijeasca prin februarie.
sa reducem codoiul!!!
ce ti-e si cu incalzirea asta globala domne', datorita motocicletei mele se schimba si cursul soarelui
michelle, pai d-nu goe (sau gore, cum i-o zice) a fost parca vice la casa alba. cum te asteptai sa traiasca? acum smulge cu filmul lui alte fonduri. toata lumea va fi fericita sa scoata bani mai multi din buzunare pentru imbunatatirea mediului. si asta dintr-o data. cred ca daca s-ar face o campanie de plantare de copacei, s-ar rezolva problema in cativa ani. cum o tampenie mi se pare si folosirea alcoolului din plante in locul petrolului. parca arderea alcoolului nu va produce CO2. si vor trebui folosite mult mai multe instalatii de extragerea alcoolului, iar sa scoti aceeasi cifra calorica din alcool, iti trebuie suprafete intinse.
dac-as fi chimist as incerca sa gasesc o solutie catalitica pentru transformarea CO2 intr-un component solid. si gata...
mi-e o sila de chestia asta... daca traia ceausescu invata acum cum trebuia sa ne faca pe noi sa inchidem singuri caldura iarna. scumpind, nu rationalizand. o sa vorbim in cativa ani.
mie conservatorii din canada nu mi se par grozavi. prea ii pupa la funduletz pe americani, si asta nu-mi place, americanii on the other hand se invecineaza numai cu ei, vezi pasapoartele (si-al meu a expirat in februarie, sa vezi cat astept pentru unul nou acum, si la fiecare 5 ani va apare problema asta).
liberalii trebuiau sa plateasca insa pentru scandalul de coruptie si de deturnare de fonduri. si vorbim de milioane din banul public. imi pare rau ca sunt conservatorii la putere, dar trebuia data o lectie liberalilor.