Citat:
US nu este numai zonele rau famate din SF, LA sau Chicago
In mod sigur sunt si zone faine.
Citat:
Eu zic ca America e cea mai tare zona pentru afaceri
E discutabil. Depinde de industrie. Business-ul meu este location independent iar in curand o mare parte din venituri vor fi generate online pe o platforma LMS. Serviciile deja le oferim intr-o combinatie remote / on-site asa ca nu prea conteaza unde suntem pe glob. Mai am comentarii din cand in cand de la unii de prin Middle East ca am romani in echipa si ar trebui sa fiu mai ieftin dar ii trimit rapid la plimbare sa-si caute pe altii in India si Bangladesh.
Citat:
Zona in care ai fost tu este f. scumpa
Asa am auzit si eu.
Citat:
Daca vrei curatenie, mergi spre nord, Oregon, Washington, de ce nu Victoria pe insula
In est ai North Carolina, South Carolina, mie-mi place la nebunie zona asta a mea.
Imprastiata pe mii de mile patrate cu vegetatie multa si cu 4 anotimpuri
Nu stiu de ce nu m-a atras niciodata America. Ca si lifestyle sunt convins ca Australia este pe US. La fel cum este si peste UK. Cu mult peste UK. Pana si britanicii sunt surprinsi cand aud ca m-am mutat din Australia in UK: why? why here? no way, who is coming from Australia here? Peste 30% din emigratii britanici aleg Australia si nu e de mirare. Am fost si in Canada anul trecut. In Septembrie pare OK, dar nu ma atrage. Stiu ca vin iernile alea lungi de 5-6 luni.
Peste 7 ani cand o sa intru in semi-retirement o sa mut probabil inapoi in Brisbane. Intre timp ma bucur de proximitatea Londrei ca si hub pentru result Europei, North America si Middle East.